2019-08-05 12:46:03• hírek • Bede Emőke

Újabb emberi maradványokra bukkantak a caracali rendőrök

Egy Caracal közeli erdőben újabb emberi maradványokra bukkantak a nyomozók, melyekről az Alexandra Macesanu meggyilkolásával gyanúsított férfi azt állítja, hogy ahhoz a Luiza Melencuhoz tartoznak, aki még áprilisban eltűnt tűnt el azt követően, hogy autóstoppal szeretett volna hazajutni – adta hírül hétfő délután a mediafax.ro hírportál.

A Mediafax értesülései szerint a 66 éves Gheorghe Dincanak folyamatosan jelen kell lennie a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság (DIICOT) ügyészei, illetve a rendőrség által folytatott közös kutatásokon, így lehetősége volt pontosan megmutatni a helyet, ahova az általa Luizaként azonosított áldozat maradványait áshatta el. A csontokat a hatóság Bukarestbe fogja továbbítani, hogy a lehető legrövidebb időn belül elvégezhessenek egy DNS-tesztet az elhunyt személyi azonosságának megállapítása céljából.


Emlékeztetőül: Az országos igazságügyi orvostani intézet (INML) pénteken közzétett eredményei azt mutatják, hogy a DNS tesztek szerint 99 százalék az esélye annak, hogy a Gheorghe Dincă házában talált csontok az Alexandra Măceşanué legyenek. A szülők azonban egyetértettek azzal, hogy lányuk feltételezett maradványait nemzetközi szakértőkkel vizsgáltassák meg - írta szombati Facebook-bejegyzésében Alexandru Cumpănaşu, a lány nagybátyja.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: